top of page

Ge dig själv en paus

Andas in, andas ut

Välkommen till Sjögården, en unik plats i mitten av Skåne. Här kan du läsa om vilka behandlingar du kan boka och vad du kan göra för att öka ditt eget välbefinnande. Vad är bakgrunden till dina problem och vad kan du göra för att bli bättre? 

Jag kombinerar traditionella och mer moderna metoder för att öka din fysiska och mentala hälsa. Utifrån ett holistiskt synsätt  ser jag till hela människan.

Upplev den positiva förändring som kommer av ett mer medvetet liv.

Förrutom fysiska behandlingar kan du få råd och coaching angående kost, hälsa, livsstil, träning, tankemönster och din kreativa process. Jag är återförsäljare utav kost tillskott såsom holistik och helhetshälsa. Smycken, kristaller, tarotlekar, yogaprodukter, örter, vindspel, drömfångare och annat vackert.

Du hittar också min konst här, butiken, kurser, event, trädgården, odlingarna och annat som hör gården till.

Varmt Välkommen!

91424344_2883418775081669_1082986912903331840_n_edited_edited_edited_edited.jpg
Hem: Välkommen

Om min verksamhet

Ett liv i balans

Billinge massage har funnits sedan 2014.  Min metodologi bygger på en kombination av fysiska aspekter och en inre emotionell och spirituell resa. Genom att förena kropp, andning, rörelse och meditativ medvetenhet strävar jag efter att skapa förståelse för hur de olika aspekterna tillsammans främjar hälsa och välbefinnande.

Image by Arisa Chattasa
Hem: Om

Behandlingar

Tillbringa lite tid här

Alla är så upptagna nuförtiden. Släpp in varandet och en smärtfri kropp i ditt liv. Har du ont någonstans, låt mig hjälpa dig!
Ta hand om dig själv och unna dig själv en behandling. Tro på att du kan må bra. Jag erbjuder olika sorters behandlingar och råd kring hur du kan behandla dig själv. Jag anpassar mig alltid efter dina individuella behov. Din mentala och fysiska hälsa är min främsta prioritet. Ta reda på hur jag kan hjälpa dig göra det mesta av ditt liv.
(Du kan läsa mer om de olika behandlingarna i menyn högst upp. Nedan följer en kortare beskrivning.)

Image by Alex Block
Image by Yoann Boyer
Train tracks leading into the sunset.jpg
12321410_980117325411833_356526645277945

Gravidmassage

Du får ligga på en anpassad gravidkudde som möjliggör att du kan ligga på mage för att få massage utan besvär.

​Även utan problem kan det vara skönt med en avkopplande stund. Att bara ta en paus och ladda inför vad som komma skall. Gravidmassage passar till alla gravida som har passerat graviditetsvecka 13.

Klassisk bindvävsmassage

Bindvävsmassage ökar blodcirkulationen, gör huden mer flexibel och får kroppen att släppa på spänningar och värk.
Bindväven finns runt och
mellan huden och musklerna. Det går att likna bindväven som en tågräls, som binder samman kroppens alla delar. Genom att behandla bindväven, påverkas även
andra vävnader och organ i kroppen på ett reflexmässigt sätt eftersom bindvävsmassage
fungerar som zonterapi fast på hela kroppen.
Bindvävsmassage är en form av nervterapi och en vetenskapligt beprövad massagemetod som lämpar sig särskilt för dem som haft långvariga problem. Bindvävsmassage kallas även ”Tysk klassisk massage”, den utvecklades vid Universitetssjukhuset i Freiburg på 1930-talet av läkare och sjukgymnaster. Bindvävsmassage ska inte göra ont. Under själva behandlingen kan man känna en brännande känsla i huden och få röda märken som vanligtvis släpper efter en stund.

Manuellt lymfdränage

Lymfdränage är en manuell behandlingsmetod, där man med särskilda lätta massagerörelser- pumpande, glidande, tryckande rörelser i cirkel- eller spiralform - söker driva lymfvätskan vidare i rätt riktning. Genom att påverka lymfströmmen kan skadliga ämnen avlägsnas snabbare.
Den är mycket effektiv vid svullna ben, svullen arm efter bröstoperation, migrän, spänningshuvudvärk, sömnbesvär.

Svensk klassisk massage och triggerpunktsbehandling

En människa har 696 muskler. I alla kan det uppstå triggerpunkter (microkramper)  De är troligtvis den vanligaste orsaken till smärta och lidande. Symptom är vanligtvis smärta och stelhet i området. Det kan också manifistera sig som huvudvärk, migrän, ischias, domningar i armar eller ben, kramp etc. Tillsammans hittar vi de triggerpunkter och muskler  som är i behov av behandling.

Hem: Klasser
Image by Zoltan Tasi

"Lyckan är inte någon annan plats än denna plats, och inte för någon annan tid än denna tid"

Walt Whitman

Hem: Citat

Kontakta mig

Röstångavägen 16 24195 Billinge

0709409433

Thanks for submitting!

Hem: Kontakt
bottom of page